ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

 

ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ

ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ

 

Οι κεραμοσκεπές μας προσαρμόζονται στις ανάγκες των κατασκευών. Έτσι απολαμβάνουμε στέγες μονόριχτες, δίριχτες, τετράριχτες, πολύριχτες, με εσοχές (δόντια) ή προεκτάσεις. Τα κεραμίδια που χρησιμοποιεί η εταιρεία ΞΥΛΟΤΟΜΗ είναι ρωμαϊκά, γαλλικά, τσιμεντένια και ασφαλτικά πλακίδια.

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται στις σκεπές μας είναι τα πλέον οικολογικά γιαυτό θα μπορούσαν οι στέγες μας να χαρακτηριστούν ως ECO ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ!

 

 

ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ


ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ

Οι ξύλινες πέργκολες μας κατασκευάζονται από πρώτης ποιότητας ξυλεία, σουδική-ιρόκο κλπ. και βάφονται ότι απόχρωση επιλέξετε. Εφαρμόζονται σε δώματα, ακάλυπτους και υπαίθριους χώρους.

 

 

ΚΙΟΣΚΙΑ

 

ΚΙΟΣΚΙΑ

Τα κιόσκια της εταιρείας ΞΥΛΟΤΟΜΗ τοποθετούνται σε γωνιές κήπου, βεραντών ή σε χώρους αναψυχής. Φτιάχνονται στις διαστάσεις που χρειάζεται ο πελάτης και βάφονται σε όλες τις αποχρώσεις. Τα στεγαστρά τους για να έχουν απόλυτη στεγανότητα θα φέρουν ρωμαϊκά ή ασφαλτικά κεραμίδια ή λωρίδες από κόντρα πλακέ θαλάσσης. Με τον ίδιο τρόπο φτιάχνονται φυλάκια, πυροφυλάκια, στάσεις κλπ. Επίσης προαιρετικά συνοδευόνται με πάγκους και τραπέζια.
Κατάλληλα και για οικολογικά πάρκα.

 

Φροντίδα της εταιρείας μας τα υλικά των κατασκευών μας να είναι όσο το δυνατόν πιο φιλικά στο περιβάλλον και στον άνθρωπο.

 

 

 

ΦΡΑΧΤΕΣ


ΦΡΑΧΤΕΣ

Οι ξύλινες κατασκευές μας προσαρμόζονται στην αισθητική και οικονομική δυνατότητα του πελάτη. Ως φράχτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν καφασωτά με διαφορετικά ανοίγματα (μάτια), με ίσια ή καμπύλα τελειώματα. Επίσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν παράλληλες τάβλες από deck σουηδικό, μπακιράϊ, ιρόκο, pitch pine, κόντρα πλακέ θαλάσσης και διάφορα άλλα υλικά.

Δείτε μερικά παραδείγματα παρακάτω από κατασκευές φραχτών.

 

 

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ


ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Η εταιρεία μας εκτός από τα Ξύλινα Φινλανδικά Σπίτια κατασκευάζει επαγγελματικούς χώρους, όπως τροχοβίλλες, καντίνες υπαίθριες και τροχήλατες, ξενοδοχειακά καταλύματα, σοφίτες, πατάρια, φυλάκια κ.ά..
 

Οι κατασκευές αυτές ολοκληρώνονται με πλήρη διαμόρφωση των εξωτερικών χώρων.

 

 

ΣΚΑΛΕΣ


ΣΚΑΛΕΣ

Οι σκάλες των eco ξύλινων σπιτιών μας κατασκευάζονται από μασίφ ξυλεία πεύκης με προστατευτικά κάγκελα και κουπαστές(προαιρετικά). Υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξετε σκάλα από ξυλεία ιρόκο, δρυ ή και οξυά.

 

 

 

ΒΕΡΑΝΤΕΣ


ΒΕΡΑΝΤΕΣ

Οι βεράντες του ισογείου και του ορόφου μπορεί να είναι στεγασμένες ή όχι. Τα δάπεδά του καλύπτονται με πάτωμα deck και τοποθετούνται κάγκελα και κουπαστές. Τοποθετείται όπου χρειάζεται σκάλα πρόσβασης ή ράμπα. Στα ξύλινα σπίτια μας μερικές φορές φτιάχνονται και εσωτερικές βεράντες ορόφου ώστε να υπάρχει open space προς το υπόλοιπο ισόγειο.

 

 

 

ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ


ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ

Τα ντουλάπια στα ΞΥΛΙΝΑ ΣΠΙΤΙΑ φτιάχνονται από βακελίτη, mdf ή μασιφ ξυλεία. Αντίστοιχα διατίθεται μεγάλη ποικιλία από πορτάκια (βακελιτικά) και κατάλληλους μηχανισμούς. Συνδυάζονται με ράφια και συρτάρια ανάλογα με την επιλογή του πελάτη.

 

 

ΜΠΑΝΙΑ


ΜΠΑΝΙΑ

Τα διαχωριστικά τοιχεία στα μπάνια και τα WC των eco-woodenhouses κατασκευάζονται από ανθυγρές γυψοσανίδες και κεραμικά πλακίδια. Οι φίλοι του ξύλου μπορούν να επιλέξουν επένδυση με ξύλο pitch pine το ΜΟΝΟ ανθεκτικό στην υγρασία. Με το ίδιο υλικό κατασκευάζουμε και τις σάουνες. Τα είδη υγιεινής, τα πλακάκια και τα αξεσουάρ, επιλέγονται από τα καταστήματα ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ - ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ (προαιρετικά).

 

 

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ


ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

Τα κουφώματα των ξύλινων φιλανδικών σπιτιών μας είναι γερμανικών προδιαγραφών με διπλές υαλώσεις και λαστιχώσεις, ανοιγόμενα και ανακλεινόμενα με πατζούρια σε διάφορα σχέδια. Μπορούμε επίσης να αντικαταστήσουμε το ξύλινο κούφωμα με αλουμινίου (Alousystem) ή κουφώματα από PVC.